GreenService Tuinonderhoud

About Us

Welkom bij Greenservice, uw specialist in tuinonderhoud! 

Wij zijn Xander en Chaim en wij staan garant voor een groene omgeving waar u het hele jaar door van kunt genieten. 

Of u nu een kleine of grote tuin heeft, wij hebben de kennis en ervaring om uw groene oase perfect te onderhouden.
Bij Greenservice nemen we uw wensen en behoeften serieus en werken we altijd met veel passie en precisie aan uw tuin. 

We zijn gevestigd in Tervuren & Jabbeke en werken samen met lokale leveranciers en bedrijven om ervoor te zorgen dat we materialen van hoge kwaliteit kunnen leveren.
Bij GreenService geloven we dat persoonlijk contact de sleutel is tot een succesvolle relatie met onze klanten. Zo zorgen wij ervoor dat we uw visie begrijpen en dat uw tuin tot in de puntjes verzorgd wordt.

Wij zijn gespecialiseerd in snoeiwerken, gazon,parkonderhoud, gazonherstellingen, aanplantingen,onkruidbestrijding , plaatsen van hekwerken, en alles wat ook maar met tuinonderhoud te maken heeft. Of u nu een nieuwe tuin wilt aanleggen of reparaties aan uw bestaande tuin nodig hebt, wij hebben de ervaring en kennis om u te helpen.

Wilt u ook genieten van een prachtige tuin zonder zorgen? 

Neem dan contact op met Greenservice en ontdek onze uitgebreide mogelijkheden. Een enkel snoeiwerk of een volledig jaar onderhoudscontract, We staan altijd voor u klaar om u te helpen met al uw tuinonderhoud.


Dank u voor uw interesse in GreenService.

Missie

Bij Greenservice streven we naar een wereld waarin elke tuin een gezonde, duurzame en prachtige leefomgeving is.

Visie

Onze missie is om onze klanten hoogwaardige diensten voor tuinonderhoud en -ontwerp te bieden, met aandacht voor duurzaamheid en milieuvriendelijkheid.

Waarden

Bij Greenservice hechten we veel waarde aan professionaliteit, klantgerichtheid, duurzaamheid en respect voor het milieu en de natuur.

Ons doel is om uw droomtuin werkelijkheid te maken en uw ervaring met ons zo aangenaam mogelijk te maken. 

Wij bieden persoonlijke aandacht en zorgen ervoor dat we uw specifieke behoeften begrijpen, zodat we u de beste oplossingen kunnen bieden voor uw tuin.

Dus, als u op zoek bent naar professioneel tuinonderhoud of -ontwerp, neem dan vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we uw tuin kunnen transformeren in een prachtige, gezonde en duurzame leefomgeving.

about-bg-2.jpg
fr_BEFR